ONMISBAAR VOOR UW HUISDIER: DE ROYALCOLLAR GEPERSONALISEERDE HALSBAND.

Het is de nachtmerrie van elk baasje: een weggelopen hond of kat. In dat geval wilt u zo snel mogelijk weer met uw huisdier herenigd worden. Dankzij de Royalcollar halsband zit uw viervoeter binnen de kortste keren weer bij u op schoot.

Een gegraveerde halsband vanaf € 12,99
De Royalcollar penning is eenvoudig te bestellen via onze website en om te doen bij uw hond of kat. Hij is voorzien van een naam en telefoonnummer zodat de mensen die uw huisdier vinden direct contact met u kunnen opnemen. Ook voor dieren die al gechipt zijn, is de Royalcollar penning geen overbodige luxe. Het uitlezen van een chip door een dierenambulance of dierenarts kost vaak een flink bedrag. De Royalcollar penning is te verkrijgen vanaf € 12,99 exclusief verzendkosten en inclusief het graveren van uw gegevens

De penning heeft een fraaie chroomlaag en is beschikbaar in 4 maten.Hij is ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen. Zo weten we zeker dat uw hond of kat er geen last van heeft. Met de Royalcollar penning vindt uw dier altijd de weg naar huis.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart